Bezoekers

In Heerlen kun je altijd wat nieuws ontdekken. Overal laten nationale en internationale street-art kunstenaars hun werken achter. Soms metershoog en soms heel klein. En Heerlen kent een volle agenda met grote evenementen als Cultura Nova, IBE, Pro Freestyle, Essential en Park City Live, popconcerten in de Nieuwe Nor of Limburgzaal, grote (internationale) producties in Theater Heerlen en verrassingen als de Splash Mob en Night in the Woods. Of bezoek de vele attracties in de regio op nog geen kwartier afstand van elkaar! 

bezoek Heerlen

Andere onderwerpen in Bezoekers

Evenementen in Heerlen

Let op! Vanaf 1 juli kunnen er weer evenementen plaatsvinden, maar wel in aangepaste vorm. De gemeente is met diverse evenementenorganisaties in gesprek hierover. Sommige organisaties zoeken naar een latere datum in het jaar. Houd rekening met wijzigingen en check regelmatig deze pagina of de websites van de evenementenorganisaties.

Onze Attracties, musea, podia

Onze regio Parkstad Limburg heeft de Tourism for Tomorrow Award 2016 gewonnen en is uitgeroepen tot beste toeristische bestemming ter wereld! Kom ontdekken waarom..

Dagje shoppen en uitgaan

Wilt u shoppen, tafelen of stappen, kom dan naar een van de vele cafeetjes, bistro’s of restaurants in Heerlen. Of bezoek het centrum, markten, de grootste woonboulevard en een autoboulevard. Keuze genoeg!

Typisch Heerlen

Een bezoekje aan onze stad en regio brengen? Wat is er naast de speciale evenementen en attracties en bezienswaardigheden dan nog... Een paar typische Heerlen onderdelen.

Toerisme

Toeristische informatie over Heerlen en omgeving kunt u bij uitstek vinden op de website van de VVV.