Bezoekers

In Heerlen kun je altijd wat nieuws ontdekken. Overal laten nationale en internationale street-art kunstenaars hun werken achter. Soms metershoog en soms heel klein. En Heerlen kent een volle agenda met grote evenementen als Cultura Nova, IBE en Park City Live, popconcerten in de Nieuwe Nor, grote producties in Theater Heerlen en verrassingen als Night in the Woods. Of bezoek de vele attracties in de regio op nog geen kwartier afstand van elkaar! 

bezoek Heerlen

Toeristisme

Kijk voor meer toeristische informatie eens op de website van VVVheerlen. Interesse in activiteiten en aanbiedingen in het centrum van Heerlen. Kijk dan op de website van HeerlenMijnStad.

Andere onderwerpen in Bezoekers

Evenementen in Heerlen

In verband met corona zijn evenementen verboden of sterk aangepast. Houd rekening met wijzigingen en check regelmatig deze pagina of de websites van de evenementenorganisaties.

Attracties, musea, podia

Onze regio Parkstad Limburg heeft de Tourism for Tomorrow Award 2016 gewonnen en is uitgeroepen tot beste toeristische bestemming ter wereld! Kom ontdekken waarom..

Dagje shoppen en uitgaan

Wilt u shoppen, tafelen of stappen, kom dan naar een van de vele cafeetjes, bistro’s of restaurants in Heerlen. Of bezoek het centrum, markten, de grootste woonboulevard en een autoboulevard. Keuze genoeg!

Typisch Heerlen

Een bezoekje aan onze stad en regio brengen? Wat is er naast de speciale evenementen en attracties en bezienswaardigheden dan nog... Een paar typische Heerlen onderdelen.

Bereikbaarheid

Heerlen is nog goed bereikbaar. Weinig files, rechtstreekse verbindingen, stations dichtbij de winkelgebieden en voldoende parkeergelegenheid. En de stationsomgeving in het centrum van Heerlen -het Maankwartier- is al meteen een bezoekje waard!