Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Nieuws over 't Heerlens Heitje

Nieuwsoverzicht

 • Nieuw type klus op de app

  17 februari 2023 - Veel varkensruggen in de gemeente Heerlen kunnen dringend een goede lik verf gebruiken. Help jij de buurt mooi en veilig te maken? De klus is beschikbaar in diverse wijken. Kijk op de app voor een klus bij jou in de buurt.

  Lees meer

 • iBestuur artikel: Geen munten, maar punten

  30 augustus 2022 - In het inspirerende artikel van iBestuur is Pieter Bonnema, projectmanager van ’t Heerlens Heitje, aan het woord over ‘onze’ lokale valuta. Het artikel is geschreven door Karina Meerman en gepubliceerd op iBestuur.nl.

  Lees meer

 • ’t Heerlens Heitje zet eerste stap binnen het sociaal domein

  7 juni 2022 - Gemeente gaat samenwerking aan met Alcander en Steunpunt Mantelzorg Parkstad. Het innovatieve project ’t Heerlens Heitje zet een eerste stap om samen te werken met maatschappelijke organisaties binnen het sociaal domein. Ze heeft in Alcander en Steunpunt Mantelzorg Parkstad aantrekkelijke samenwerkingspartners gevonden. Deze (welzijns)organisaties gaan de komende periode als pilot eigen klussen aanbieden via de app van ’t Heerlens Heitje.

  Lees meer

 • Nu overal in Heerlen klussen en heitjes verdienen!

  4 oktober 2021 - In de app van ’t Heerlens Heitje zijn vanaf maandag 4 oktober klussen verspreid over álle wijken in Heerlen te vinden. Iedereen die het leuk vindt om zijn of haar eigen buurt mooier te maken, kan nu meedoen. Met de digitale heitjes die daarmee verdiend worden, koopt men bijvoorbeeld een lunch, boek of spel bij de aangesloten lokale ondernemers. Elisabeth uit Meezenbroek doet geregeld een klusje en is enthousiast: “Ik ben trots op mijn wijk. Blij dat ik door mee te doen iets kan betekenen voor Heerlen.” De app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store.

  Lees meer

 • 't Heerlens Heitje breidt verder uit!

  21 juni 2021 - Sinds 21 maart 2021 nemen bewoners uit Grasboek, Musschemig en Schandelen deel aan ’t Heerlens Heitje. Gewapend met een klusbox met daarin alle benodigde materialen namen ze samen zo’n 25 prullenbakken, bankjes en wegmarkeringen onder handen. Hiermee is zo’n € 1.000,- aan heitjes verdiend.

  Lees meer

 • Betaal uw koffie met zelfverdiende heitjes

  17 mei 2021 - Klusje doen? Heitjes verdienen! En besteed deze net zoals Patrick bij lokale ondernemers.

  Lees meer

 • Woont u in GMS? Doe mee!

  20 maart 2021 - De pilot van 't Heerlens Heitje is gestart in de wijken Grasboek, Musschemig en Schandelen. De komende weken gaat een groep van zo'n 15 buurtbewoners aan de slag met het verven van bankjes en Limbrichterpaaltes, opknappen van prullenbakken en het aanbrengen van straatmarkeringen. Woont u in GMS en heeft u zin om mee te doen? Dat kan! Stuur een e-mail naar heitje@heerlen.nl, we nemen dan contact met u op!

  Lees meer

 • Pilot 't Heerlens Heitje gestart

  20 maart 2021 - Op zaterdag 20 maart is de pilot van ’t Heerlens Heitje gestart. Bewoners uit Grasboek, Musschemig en Schandelen staken als eerste de handen uit de mouwen: de eerste Limbrichter paaltjes en prullenbakken zijn opgeknapt en weer toonbaar. Met het doen van de klusjes verdienen de bewoners digitale munten, Heerlense Heitjes. “Hartstikke leuk om te doen,” reageert buurtbewoner Joek Kroes. “Ik zorg dat mijn eigen buurt er mooier uitziet en daarvoor kan ik bijvoorbeeld een boek, een spel of een lunch kopen. Waarom zou ik niet meedoen?”

  Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.