Overzicht bedrijventerreinen

In Heerlen zijn een groot aantal bedrijventerreinen. Op een aantal bedrijventerreinen heeft de gemeente nog kavels beschikbaar. Heerlen biedt ondernemers ruimte!

Voor meer informatie over Heerlen als ondernemersstad of hulp bij het starten van uw bedrijf kunt u terecht bij het Ondernemershuis van de gemeente.

Ondernemersplein

Alle informatie van de overheid voor ondernemers staat verzameld op de website van ondernemersplein.

Overzicht van alle bedrijventerreinen

Avantis
AVANTIS businesspark is het bedrijvenpark op de grens van Nederland (Heerlen) en Duitsland (Aken).

Trilandis
Businesspark Trilandis ligt direct aan de A76 en de N281 en biedt een uitstekende directe verbinding met het Europese achterland (Duitsland, België en Frankrijk).

Trompenburgstraat en Autoboulevard
Op de Autoboulevard vindt u een grote clustering van autobedrijven van alle bekende merken.

Coriopolis
Business Park Coriopolis is een hoogwaardig bedrijvenpark, gesitueerd in een groene omgeving grenzend aan het stadscentrum van Heerlen.

De Beitel
Bedrijventerrein de Beitel is met een oppervlakte van 132 hectare het grootste bedrijventerrein in de regio Parkstad Limburg.

De Koumen en Emma
Bedrijventerreinen in Heerlen-Noord


Wilt u meer weten over Heerlen als ondernemersstad? Of wilt u meer informatie over een bedrijf starten of vestigen. Bekijk dan onze pagina over bedrijf starten of ondernemersstad. Of wilt u weten welke vergunningen u nodig heeft? Bekijk dan de pagina met het overzicht.