Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Hulp bij het zoeken naar werk

Bent u op zoek naar werk en lukt het u niet om werk te vinden? Wij kunnen u op verschillende manieren helpen.

Inschrijven werkzoekende

Staat u nog niet ingeschreven bij het UWV, dan moet u dit eerst doen. Schrijf u in via de website www.werk.nl. Hier heeft u uw DigiD voor nodig. Na uw inschrijving ontvangt u binnen 48 uur een e-mail met een bevestiging van uw inschrijving. 

WSP Parkstad

WSP Parkstad is het loket voor inwoners van de gemeente Heerlen voor hulp bij het zoeken naar werk. Het doel is om u met persoonlijke aandacht en begeleiding te helpen aan een betaalde arbeidsplek. De eerste stap is het onderzoeken van uw mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek. Blijkt uit het gesprek dat u direct plaatsbaar bent, dan zoekt WSP Parkstad een passende baan. Heeft u wat meer moeite om een passende baan te vinden of heeft u nog niet de juiste werkervaring, dan is het bijvoorbeeld mogelijk om via WerkvoorHeerlen een traject te volgen.

Neem voor een persoonlijk gesprek met WSP Parkstad contact op met de klantenservice via 045 566 66 00. Heeft u zich gemeld voor een bijstandsuitkering, dan neemt WSP Parkstad automatisch contact met u op.

Kijk op de website van WSP Parkstad voor meer informatie.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.