Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Het laatste nieuws


nieuws Bereiken hoogste punt van de bouw

BMV Heerlerbaan krijgt steeds meer vorm. De bouw van BMV Heerlerbaan bereikt deze week het hoogste punt met 16,3 meter hoogte. Een belangrijke mijlpaal van de bouw. De eerstvolgende mijlpaal wordt nu het wind- en waterdicht maken van het gebouw. Deze mijlpaal zal in de zomer bereikt worden

nieuws Opbouw kraan en toekomstige werkzaamheden BMV

Momenteel zijn de voorbereidingen voor de opbouw van de kraan op de bouwplaats van de BMV in volle gang. De kraan wordt in week 3 (16 – 20 januari) opgebouwd. Dit zal waarschijnlijk twee dagen in beslag nemen. Nadat de kraan is opgebouwd, kan het gebouw langzaam de hoogte in.

Inloopdag BMV Heerlerbaan en winkelcentrum Giesen-Bautsch

Op 15 november organiseren we samen met aannemer BAM en projectontwikkelaar Rialto een inloopmiddag om u te informeren over De Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) Heerlerbaan en winkelcentrum Giesen-Bautsch. U kunt binnenlopen tussen 16:00 en 19:00 uur in de Caumerbron.

Impressie BMV Heerlerbaan Vervolg sloop BMV Heerlerbaan

Heerlerbaan krijgt een Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) en het project is inmiddels volop in voorbereiding. In dit nieuwsbericht vertellen we u graag meer over de sloop, het bestemmingsplan en de tijdelijke locaties van partners.

Impressie BMV Heerlerbaan Start sloop OBS De Tovercirkel inclusief de gymzaal

Heerlerbaan krijgt een Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) en het project is inmiddels volop in voorbereiding. Binnenkort gaan we echt van start en in dit nieuwsbericht lees je de laatste ontwikkelingen.

impressie heerlerbaan Ontwerp bestemmingsplan BMV Heerlerbaan

Op en rondom de plek waar nu de openbare basisschool de Tovercirkel ligt, bouwen we de Brede Maatschappelijke Voorziening Heerlerbaan. Het bestaande bestemmingplan is daarvoor niet meer voldoende. Er komt bijvoorbeeld flink meer onderwijs. Daarom moet de gemeente een nieuw bestemmingsplan maken.

ontwerp bmv heerlerbaan Aanbesteding bouwpartner

Het definitief ontwerp is vastgesteld door de gebruikers van de BMV. De aanbestedingsprocedure voor de aannemer is lopende.

impressie BMV Meld u aan voor de Meedenkgroep

We zoeken een aantal mensen die dicht bij de BMV wonen, werken of ondernemen, om af en toe met ons mee te denken. Bijvoorbeeld over hoe de omgeving rondom de BMV wordt ingericht. We nodigen u dan een paar keer uit voor een (online) overleg.

wethouder Jordy Clemens vertelt Video voorlopig ontwerp BMV

Aan de Vullingsweg bouwen we een brede maatschappelijke voorziening (BMV) voor de Heerlerbaan. Deze komt op de plek waar nu de openbare basisschool de Tovercirkel ligt. De BMV komt in een mooi nieuw en duurzaam gebouw met een natuurlijke uitstraling.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.