Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Terugblik: GMS Café woensdag 28 februari

Op woensdag 28 februari zijn wij in het Cultuurhuis bij elkaar gekomen voor een nieuwe GMS Café. 'Parels in GMS' was deze keer het thema.

Een andere aanpak

We gingen op zoek naar plekken die we samen in één dag mooier of leuker kunnen maken. Aan de hand van ideeën van deelnemers gaan we ook een plek aanpakken.

Stel je voor: Je hebt één dag, wat zou jij dan kunnen doen?

Tijdens het GMS Café gingen we op zoek naar parels of plekken in de wijk die een parel kunnen worden. Elke tafel koos een parel en onderzocht de mogelijkheden aan de hand van leuke inspiraties. We droomden groot, om vervolgens praktisch haalbare stappen te benoemen. De opdracht luidde: "Stel je voor, je hebt één dag.. Wat zou jij dan kunnen doen?" Alle deenmeners brachten hun talenten naar voren, van het aanleggen van bloementuinen tot het maken van ontwerpen. De bewoners raakten in gesprek en deelden conclusies en hun talenten. 

Wat valt op?

De volgende woorden werden vaker genoemd: meer kleur in de wijk, vergroening,multifunctioneel, gezelligheid en ontmoeten, jong en oud.

Stappenplan

Tijdens de volgende Buurtcoalitie GMS gaan we beslissen op welke locatie we aan de slag gaan. Voel je vrij om aan te sluiten bij de Buurtcoalitie GMS. 

Bekijk de aankomende datums van de Buurtcoalitie GMS en het GMS Café én noteer deze alvast in je agenda.

Datum nieuwsbericht

20 maart 2024

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.