Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Uitnodiging: GMS Café woensdag 28 februari

Op woensdag 28 februari 2024 gaan we tijdens het GMS Café met elkaar in gesprek. Het GMS café biedt een informele en gezellige sfeer waarin we samen in gesprek gaan over de parels in GMS, de prachtige plekken die onze wijk kenmerken. Deze editie staat volledig in het teken van de identiteit van GMS. Meedoen en mee-eten is gratis, komt u met uw buren gezellig mee-eten?

Identiteit van GMS

Op deze avond staan we stil bij wat GMS zo bijzonder maakt. GMS heeft een rijke geschiedenis en kent genoeg mooie plekken. Ontdek samen de verborgen parels in onze wijk. Elke plek kent een uniek verhaal. Wat maakt u trots op GMS? We bespreken welke plekken meer aandacht verdienen. Op deze manier kunnen we de identiteit van GMS versterken.

GMS Café

Het GMS Café vindt 4 keer per jaar plaats en is een ontmoetingsplek voor bewoners van de wijk GMS en professionals die in en vooral voor de wijk werkzaam zijn. Tijdens het GMS Café wordt er gezamenlijk gegeten en wordt er tijdens de maaltijd gepraat over GMS, de wijk waar we samen wonen, werken, winkelen, leren, ontspannen en leven. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we acties in gang zetten.

Reserveren

Eten u, én uw buren ook mee? Meedoen is gratis! Reserveer uw plek! 

Initiatiefnemers

Initiatiefnemers van deze avond zijn gemeente Heerlen, Weller, Wonen Limburg en Buurtorganisatie GMS.


Bekijk op de GMS-agenda pagina alle geplande data voor de Buurtcoalitie GMS en het GMS Café in 2024. 

Datum nieuwsbericht

30 januari 2024

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.