Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Uitnodiging: GMS Café woensdag 29 november

Op woensdag 29 november 2023 gaan we tijdens het GMS Café met elkaar in gesprek. De winter staat weer voor de deur en de energieprijzen zijn nog hoog. Het besparen van energie centraal. Kom comfortabel de winter door! Meedoen en mee eten is gratis, komt u met uw buren gezellig mee eten?

Energie en geld besparen

Energie besparen is belangrijk. Dat scheelt veel geld. Denk aan isolatie, zuinige lampen en verstandig stoken. Maar zorg ook voor voldoende frisse lucht binnen, anders kun je ziek worden. Tijdens dit GMS Café krijgt u een korte toelichting over wat u zelf kan doen en welke subsidie u daarvoor kunt krijgen. U gaat daarover dan samen in gesprek. Onder andere de WoonWijzerWinkel Limburg zal aansluiten tijdens deze avond voor praktische tips.

GMS Café

Het GMS Café vindt 4 keer per jaar plaats en is een ontmoetingsplek voor bewoners van de wijk GMS en professionals die in en vooral voor de wijk werkzaam zijn. Tijdens het GMS Café wordt er gezamenlijk gegeten en wordt er tijdens de maaltijd gepraat over GMS, de wijk waar we samen wonen, werken, winkelen, leren, ontspannen en leven. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we acties in gang zetten.

Reserveren

Eten u, én uw buren ook mee? Meedoen is gratis! Reserveer hier uw plek!

Initiatiefnemers

Initiatiefnemers van deze avond zijn gemeente Heerlen, Weller, Wonen Limburg en Buurtorganisatie GMS.

Datum nieuwsbericht

8 november 2023

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.