Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Vacatures


Medewerker evenementenvergunningen

Ben jij een professional op het gebied van evenementen én vergunningverlening? Ben je een kei in de combinatie van mogelijk maken en toepassen van juridische wetgeving? Schakel je gemakkelijk op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie? Ben je communicatief en organisatorisch sterk? Hou je van afwisseling en van flink aanpakken in het evenementenseizoen? Wil je een bijdrage leveren aan Heerlen evenementenstad? Dan is de functie van medewerker evenementenvergunningen vast iets voor jou! Reageer voor 13 december 2023.

Consulent Schuldhulpverlening met aandachtsgebied Vroegsignalering & Preventie

Wil jij bijdragen aan de Vroegsignalering en binnen een breed netwerk opereren? Wil jij eraan bijdragen dat inwoners hun leven weer op de rit kunnen krijgen? Stel jij de behoefte van de inwoner centraal en kun jij maatwerk bieden? Vind jij het leuk om op pad te gaan en inwoners thuis te bezoeken of voorlichting te geven aan groepen? Dan is de functie consulent Schuldhulp-verlening met aandachtsgebied Vroegsignalering & Preventie misschien wel iets voor jou! Reageer vóór 11 december!

Consulent Schuldhulpverlening

Wil jij binnen een breed netwerk opereren? Wil jij eraan bijdragen dat inwoners hun leven weer op de rit kunnen krijgen? Stel jij de behoefte van de inwoner centraal en kun jij maatwerk bieden? Dan is de functie consulent Schuldhulpverlening misschien wel iets voor jou! Reageer vóór 11 december!

Jeugdboa

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen dat jongeren overlast veroorzaken, in de criminaliteit belanden of daar verder in afglijden? Heb jij een sterke affiniteit met de doelgroep jeugd? Heb je goede communicatieve vaardigheden, sta je stevig in je schoenen en ben je stressbestendig? Wil jij onderdeel gaan uitmaken van een programmateam Preventie met Gezag. Dan is de functie Jeugdboa bij Gemeente Heerlen, misschien wel iets voor jou! Reageer voor 14 december 2023!

Stagemogelijkheden

Wij bieden ook kansen voor studenten in de vorm van stages. Ben jij op zoek naar een stage? Misschien kunnen wij je helpen!

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.