Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Vacatures


Consulent Inkomen

Heb jij ervaring als consulent inkomen en sta je stevig in je schoenen? Word jij warm van het aanpakken van complexe vraagstukken op het gebied van de Participatiewet en aanverwante regelingen? Stel jij de behoefte van de klant centraal en kun jij echt maatwerk bieden? Ben jij die specialist inkomen? Dan is de functie consulent inkomen misschien wel iets voor jou! Reageer voor 20 december 2022.

Consulent Volwassen en TOBW

Ben je in staat de hulpvraag te verhelderen en samen op zoek te gaan naar een passende oplossing? Kun je vanuit jouw eigen deskundigheid de situatie onderzoeken van mensen en je een beeld vormen van de persoonlijke situatie? Kun je problemen analyseren en mogelijkheden vinden in het functioneren van de cliënt in relatie tot de leefomgeving? Wil jij elke dag weer uitgedaagd worden om de juiste beslissingen te nemen? Dan is de functie consulent Team Opvang Beschermd Wonen misschien iets voor jou! Reageer vóór 19 december 2022.

Beleidsmedewerker Economie III

Heb jij ervaring met onderwijsbeleid? Wil je een bijdrage leveren aan gelijke onderwijskansen voor Heerlense kinderen en jongeren? Geef jij gevraagd én ongevraagd adviezen binnen jouw vakgebied? Werk je mee aan het door ontwikkelen van ons team? Zoek je actief de samenwerking op met collega’s en onderwijs- en maatschappelijke partners? Leg je verbindingen en breng je partijen bijeen? Dan is de functie beleidsmedewerker onderwijs misschien wel iets voor jou!Interesse? Reageer dan tot 12 december 2022

Medewerker Accommodaties

Ben jij flexibel en een echte teamplayer? Vind je het leuk om ervoor te zorgen dat bezoekers het naar hun zin hebben? Kan jij goed toezicht houden? Vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken? Dan is de functie medewerker accommodaties wellicht iets voor jou. Reageer voor 12 december 2022!

Financieel adviseur

Steek jij graag je handen uit de mouwen steken? Word jij er blij van om uitdagingen met creativiteit en lef aan te pakken? Heb jij de nodige financiële kennis en sta je stevig in je schoenen in de rol van adviseur? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Reageer dan voor 13 december 2022!

Consulent WMO

Word je warm van het ondersteunen van mensen die tijdelijk of blijvend hulp nodig hebben? Help je deze mensen graag bij het zo lang en zo zelfstandig mogelijk functioneren in hun eigen leefomgeving? En weet jij om te gaan met complexe casuïstiek en conflicterende belangen? Dan is de functie consulent Wmo misschien wel iets voor jou! Reageer voor 21 december 2022.

Programmamanager Preventie met Gezag

Ben jij de enthousiaste, daadkrachtige en verbindende programmamanager Preventie met Gezag die de gemeente Heerlen zoekt? Wil jij een sleutelrol vervullen in het terugdringen van jonge aanwas in de ondermijnende criminaliteit? Solliciteer dan voor 9 december 2022.

Procesbegeleider Informatie en archiefbeheer

Ben jij de expert die ontwikkelingen in het vakgebied informatie- en archiefbeheer signaleert, adviseert en vertaalt naar praktische toepassingen? Vind jij het leuk een bijdrage te leveren aan de kwaliteitsborging van de (digitale) informatievoorziening? Word jij warm van het initiëren en coördineren van verbetertrajecten? Dan is de functie procesbegeleider informatie- en archiefbeheer bij de Gemeente Heerlen misschien wel iets voor jou! Reageer voor 16 december 2022.

DIV Adviseur

Team Informatie Management van de gemeente Heerlen is op zoek naar een DIV Adviseur. Interesse? Reageer dan tot 16-12-2022

Vacature Consulent Jeugd

Heb jij ervaring binnen het werkveld Jeugd? Word jij enthousiast van regie voeren in complexe casuïstiek? Ben jij een bruggenbouwer en kun je out-of-the-box handelen? Gaat je motor sneller draaien van een dynamische werkomgeving? Dan is de functie consulent Jeugd misschien wel iets voor jou! Reageer uiterlijk 11 december 2022.

Functioneel Beheerder

Heb jij ervaring als functioneel beheerder? Vind je kwaliteit van je werk en dienstverlening belangrijk? Word jij warm van het doorgronden van de werking van applicaties? Vind jij het leuk om je klanten te adviseren en te ondersteunen? Dan is de functie functioneel beheerder bij de gemeente Heerlen misschien wel iets voor jou! Reageer dan voor 6 december 2022.

Toezichthouder Openbare Ruimte

Werk jij graag buiten en haal je voldoening uit een verzorgde openbare ruimte? Houd jij van een afwisselende en dynamische baan? Ben jij goed georganiseerd en weet jij van aanpakken? Dan is de functie toezichthouder openbare ruimte beslist iets voor jou! Reageer uiterlijk 4 december 2022.

Manager Team Stadsbeheer

Heb jij een eigentijdse visie op leiderschap? Sta je stevig in je schoenen en ben je resultaatgericht? Heb jij affiniteit met het beheer en onderhoud van de openbare ruimte? Ben je communicatief sterk en zoek je de verbinding, zowel in de eigen organisatie als met externe partijen? Dan is de functie manager team Stadsbeheer beslist iets voor jou! Reageer uiterlijk 4 december 2022.

Communicatiestagiair(e)

Team Communicatie & KCC van de gemeente Heerlen is op zoek naar een stagiair(e) communicatie. Interesse? Reageer snel!

samenwerking overleg Stagemogelijkheden

Wij bieden ook kansen voor studenten in de vorm van stages. Ben jij op zoek naar een stage? Misschien kunnen wij je helpen!

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.