Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Werken bij de gemeente

Heerlen is een stad met lef. In Heerlen zijn we doorpakkers en maken we dingen waar die anderen niet voor mogelijk houden. We werken vastberaden en met overtuiging aan grote en boeiende opgaven die onze stad toekomstbestendig maken. Heerlen verlegt grenzen, verkent nieuwe horizonten en wij leren van, en bouwen trots voort op het verleden. En met die lessen uit het verleden pakken we door om beter verder te gaan naar morgen. In Heerlen borrelt het van de ideeën en initiatieven en pakken we uitdagingen aan. Als stad met zo’n 90.000 inwoners vervullen we de centrumfunctie voor de regio Parkstad Limburg. Alles wat we doen draagt bij aan één gezamenlijk doel: Heerlen een nog fijnere plek maken om te wonen, werken en leven!

Ook onze organisatie is volop in ontwikkeling. Samen met meer dan 1000 collega’s werken we aan Heerlen van Morgen. Een organisatie met heldere doelen voor ogen: op basis van openheid en vertrouwen efficiënt samenwerken aan een toekomstbestendig Heerlen. Een manier van werken waarbij collegialiteit, creativiteit en curiositeit matchen met onze taken. Een organisatie waar de wensen, ideeën en gedachten van de inwoners en ondernemers centraal staan in ons handelen.

Kiest u voor Heerlen?

Dan steken we samen de handen uit de mouwen en werken we aan een duurzame, leefbare stad én organisatie.

stadskantoor Heerlen  foto door Marco Linssen

Wat krijgt u terug?

Bouwt u mee aan Heerlen, dan krijgt u daar iets voor terug. En niet alleen in de vorm van een salaris. Wij bieden ook andere mogelijkheden om uzelf te ontwikkelen, te ontspannen en uw werk en privé leven in balans te houden.


Vacatures

Vacature Allround Medewerker Buitendienst (accent werkveld groen)

Team Stadsbeheer van de gemeente Heerlen is op zoek naar een Allround Medewerker Buitendienst, accent werkveld groen. Interesse? Reageer dan vóór 5 september 2022.

Vacature Beleidsmedewerker III (aandachtsgebied sport en bewegen)

Team Beleid Economie van de gemeente Heerlen is op zoek naar een Beleidsmedewerker III (aandachtsgebied sport en bewegen). Interesse? Reageer dan voor 29 augustus 2022.

Vacature Consulent Inkomen

Team Inkomen van de gemeente Heerlen is op zoek naar een Consulent Inkomen. Interesse? Reageer dan vóór 5 september 2022.

Vacature Windows Werkplekbeheerder (herhaalde oproep)

Team Parkstad-IT is op zoek naar een Windows Werkplekbeheerder. Interesse? Reageer dan voor 24 augustus 2022.

Vacature Adviseur Arbeidsvoorwaarden en rechtspositie

Gemeente Heerlen, Team personeel & Organisatie, is op zoek naar een Adviseur Arbeidsvoorwaarden en rechtspositie. Interesse? Reageer dan voor 10 september aanstaande.

Vacature Manager Team Projecten

Team Projecten van de gemeente is op zoek naar een Manager Team Projecten. Interesse? Reageer dan tot en met 26 augustus 2022.

Vacature Junior Adviseur Personeel en Organisatie

Gemeente Heerlen, Team Personeel & Organisatie, is op zoek naar een Junior Adviseur Personeel en Organisatie. Interesse? Reageer dan vóór 1 september 2022.

Vacatures
Vacature Allround Medewerker Buitendienst, boomverzorger (ETW); Herhaalde oproep

Team Stadsbeheer van de gemeente Heerlen is op zoek naar een Allround Medewerker Buitendienst, boomverzorger (ETW). Interesse? Reageer dan zo snel mogelijk.

samenwerking overleg
Stagemogelijkheden

Wij bieden ook kansen voor studenten in de vorm van stages. Ben jij op zoek naar een stage? Misschien kunnen wij je helpen!


Enkele collega's:

Foto medewerker Dennis Martens gemaakt door Marco Linssen
Dennis Martens

Adviseur onderzoek en statistiek: "Mijn plezier in het werk is nog altijd even groot als toen ik in 2003 begon. Heerlen is een uitdagende stad. Ik ben trots op de dingen die we er doen. We hebben een 'niet lullen maar poetsen mentaliteit', niet te veel proces dingetjes. Elkaar spontaan vinden en dingen doen. Daar hou ik wel van!"

Foto medewerker Fleur Spruit gemaakt door Marco Linssen
Fleur Spruit

Projectleider: “Het ene moment gaat het over een burger die iets wil vernieuwen in de wijk en het andere moment heb je het over het aanzien van de stad en hoe dat kan verbeterd worden en hoe de stad eruit komt te zien. Je blijft geprikkeld!

Foto medewerker Wiel Peters door Marco Linssen
Wiel Peters

Medewerker Team Hennep Aanpak Parkstad: "Ik ben blij dat ik met 64 jaar de kans krijg om aan dit 3-jarige project mee te bouwen!"

Foto medewerker Rosalie Derkx Dormans door Marco Linssen
Rosalie Derkx Dormans

Beleidsmedewerker Maatschappij: "Binnen de gemeente Heerlen zijn er mogelijkheden, je kan echt stappen maken."

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.