Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Planning

Het laatste ontwerp is klaar en de aannemer is geselecteerd. Besix Infra gaat de werkzaamheden in fases uitvoeren van oktober 2021 tot eind juli 2022.

Begin oktober 2021 werden er bomen gekapt, in het nieuwe plan zijn straks (veel meer) nieuwe bomen voorzien. Enexis heeft medio oktober 2021 kabels vervangen. Vanaf 15 oktober werden er vier weken lang werkzaamheden verricht in/aan het trottoir aan de Apollolaan/ Burg. van Grunsvenplein. Vervolgens ging Enexis tot aan de kerst aan de slag in de Geerstraat en daaropvolgend in de Muzenlaan.

Na de evenementen Aod òp Nuj en de najaarskermis werd gestart met de gefaseerde uitvoeringswerkzaamheden op de Geerstraat en de noordkant van het plein. In maart 2022 worden de werkzaamheden voortgezet bij de Apollolaan. De overige fases worden nog nader bekend gemaakt. Begin november stuurden wij aan omwonenden een detailplanning en waar nodig werden de werkzaamheden afgestemd. Het plein dient in de zomer van 2022 gereed te zijn. Dan is het een mooi plein dat klimaatbestendig, groen, duurzaam en prettig is om te verblijven.

De werkzaamheden volgen

Wordt u graag op de hoogte gehouden over de werkzaamheden? Download dan de Besix Infra Omgevingsapp in de App store of Google Play Store!

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.